Jurjen Sponselee nieuwe bestuurder Het Spectrum

16 mei 2017
Jurjen Sponselee nieuwe bestuurder Het Spectrum

DORDRECHT - Jurjen Sponselee is per 1 juli benoemd als nieuwe bestuurder voor Stichting Het Spectrum.  Hij volgt Hendrik Beelen op die sinds 1 april interim bestuurder is.

Sponselee heeft een ruime ervaring in de gezondheidszorg en heeft een bedrijfskundige en financiële achtergrond. Hij is op dit moment nog divisiemanager en waarnemend bestuurder bij de Stichting Dag- en Woonvoorzieningen verstandelijk gehandicapten (SDW) in Noord-Brabant. 

Na zijn aanstelling gaat Sponselee samen met het centraal managementteam van Het Spectrum verder gestalte geven aan de gefuseerde organisatie.

Het Spectrum biedt onder meer persoonlijk gerichte verpleeghuiszorg, thuiszorg en welzijn in Dordrecht en biedt zorgdiensten aan zoals revalidatie en dagopvang. Daarnaast beschikt Het Spectrum over meerdere locaties waar mensen zelfstandig kunnen wonen met zorg en welzijn indien gewenst.
www.hetspectrum.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.