Extra gezellige sfeer in het Dordtse winkelgebied.

01 oktober 2018 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Afgelopen zondag 30 september was er heel wat te doen in het winkelhart van Dordrecht. Deze dag creëerden de winkeliers en de horeca een extra gezellige sfeer en allerlei leuke activiteiten in het Dordtse winkelgebied.

Wat je kon je er allemaal tegenkomen: marktkramen, live muziek, straattheater, modeshows en allerlei kinderactiviteiten.

Foto's: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.