Informatiebijeenkomst elektrisch openbaar vervoer in Stadspolders

03 oktober 2018 door Hennie van der Zouw
Informatiebijeenkomst elektrisch openbaar vervoer in Stadspolders

DORDRECHT - Maandag 1 oktober om 17.00 uur begon er een informatiebijeenkomst over elektrisch openbaar vervoer in Stadspolders.

Deze informatiebijeenkomst was georganiseerd door Qbuzz. Tussen 17.00 – 18.30 uur stond er een elektrische bus op het Dudokplein in Stadspolders. Medewerkers van Qbuzz en de gemeente gingen in de bus in gesprek met geïnteresseerden. Wethouder Rik van der Linden (Bereikbaarheid) was tussen 17.00 – 18.00 uur ook aanwezig.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.