Bibelot presenteert: 3voor12 Podium Popronde Dordrecht

25 september 2017
Bibelot presenteert: 3voor12 Podium Popronde Dordrecht

DORDRECHT - Op 8 oktober neemt de Popronde heel Dordrecht over. Het landelijk reizende festival presenteert de crème de la crème van de up-and-coming muziekscene. Een uniek gelegenheid om de bandjes van morgen te ontdekken in eigen stad! Bibelotprogrammeur Ofra Beenen is verantwoordelijk voor het programma van de 3voor12 stage in Art en Dining, museumrestaurant Dordrecht.

EUT, Dakota en Jagd komen alle drie uit Amsterdam. “Het 3voor12 programma is heel gevarieerd en steengoed. Dit zijn de bands waar we nog veel meer van gaan horen. Dakota is een all-female alternative indie formatie, EUT speelt te gekke 90’s indie, en Jagd is hard en dansbaar. Stuk voor stuk bandjes die ik de Dordtenaren niet wil onthouden!” Aldus Programmeur Ofra Beenen.

Landelijk reizend festival
Popronde is een festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. In 2017 strijkt Popronde neer in 41 steden. In elke stad treden op één avond circa 35 opkomende Nederlandse bands en artiesten op bij een twintigtal podia. De deelnemende podia zijn café’s, galeries, theatertjes, platenzaken, kerken en clubs in het centrum van een stad. Eén avond in het jaar zijn zij de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten en is het centrum het festivalterrein.

Popronde-menu en bandjes kijken
De Art & Dining past het menu in het restaurant aan op het Popronde-programma.
Het restaurant en de optredens zijn gratis toegankelijk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.