Dutch Windmills spelen hun eerste wedstrijd in de eredivisie van de Dutch Basketball League

08 oktober 2018 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Zondag 7 oktober speelde basketbalteam Dutch Windmills hun eerste wedstrijd in de eredivisie van de Dutch Basketball League. Zij namen het deze zondag op tegen Landstede Basketbal uit Zwolle.

Wethouder Marco Stam was uitgenodigd deze eerste thuiswedstrijd bij te wonen.

Het dit jaar opgerichte basketbalteam Dutch Windmills speelt komend seizoen voor het eerst in de Dutch Basketball League. Het team is een samenstelling van ervaren Amerikaanse basketbalspelers aangevuld met jong Nederlands talent. Geert Hammink, oud-NBA en Euroleague speler, is aangetrokken als hoofdcoach.

Foto's: Wim van de Pol.

Update: Helaas verliep de wedstrijd niet goed voor de Dutch Windmills. Landstede Basketbal daarentegen is deze competitie begonnen met een zege. In Dordrecht werden de Dutch Windmills met 78-64 verslagen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.