Creatief de herfstvakantie door met Weizigt

09 oktober 2018 door Eva Baars
Creatief de herfstvakantie door met Weizigt

DORDRECHT - De lange, warme zomer is voorbij! De dagen worden korter, de bladeren verkleuren en de herfstvakantie staat alweer bijna voor de deur! Duurzaamheidscentrum Weizigt heeft ook deze vakantie weer allerlei leuks op de planning staan.

Kom knutselen
Weizigt gaat deze vakantie op de creatieve toer en organiseert drie workshops waarin 'herfstig' geknutseld wordt. Maak een mooi windlicht van papier-maché of een herfstkrans voor aan je deur. Ook kun je, onder begeleiding, een pompoen uithollen en uitsnijden. Leuk voor Halloween! Je kunt je daarnaast ook opgeven voor de leuke én leerzame workshop 'Uilenballen pluizen' of kom een echt wormenhotel afmaken.

Thuis aan de slag
Kan je niet deelnemen aan een van de activiteiten, maar heb je wel zin om te knutselen? Speciaal voor jou heeft Weizigt een knutselfolder gemaakt met allerlei ideetjes om thuis lekker aan de slag te gaan. Deze folder is van 13 t/m 28 oktober af te halen bij het Informatiepunt op de Stadsboerderij Weizigt (open op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag). Zoek in je tuin of in het park naar bijvoorbeeld mooie bladeren maak thuis de mooiste herfstknutsels!

Jij viert jouw herfstvakantie toch ook bij Weizigt? Kijk voor alle data, informatie en kosten op www.weizigt.nl of onze Facebookpagina en meld je snel aan via weizigt@dordrecht.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.