Speelotheek Pip & Zo gaat verhuizen

09 oktober 2018 door Hennie van der Zouw
Speelotheek Pip & Zo gaat verhuizen

DORDRECHT - Speelotheek Pip & Zo aan de Chico Mendesring is verheugd om mee te kunnen delen dat ze gaan verhuizen naar een grotere ruimte.

Ze gaan verhuizen naar het Selma Lagerlof-erf 163, een paar honderd meter verderop. Op 7 november is de opening. De Speelotheek is vanwege de verhuizing gesloten van 20 oktober tot en met 13 november 2018.

Over Pip & Zo
Een speel-o-theek is voor speelgoed, wat een bibliotheek is voor boeken. Een speel-o-theek leent speel- en spelmateriaal uit dat aansluit bij de ontwikkelingsfase van een kind. Hier kunnen ouders, opvoeders, gastouders, opa's & oma's en kindgerichte organisaties gebruik van maken. Hierdoor kunnen alle kinderen spelen met wat past bij hun motorische, cognitieve en sociale-emotionele ontwikkeling.

Het speelgoedassortiment van Pip & Zo is helemaal afgestemd op de doelgroep en voldoet aan de kenmerken: passend, verantwoord, veilig, interessant, uitdagend en leuk. De meerwaarde van speelgoed lenen is in eerste instantie om het thuis uit te proberen en daarnaast geeft de speelotheek informatie over spelen en speelgoed. ​Per drie weken kun je speelgoed met een abonnement lenen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.