Ruim een maand werkzaamheden aan Mijlweg

12 juni 2013
Ruim een maand werkzaamheden aan Mijlweg

DORDRECHT - Van vrijdag 14 juni tot en met vrijdag 19 juli vinden verschillende werkzaamheden op de Mijlweg plaats die gevolgen hebben voor het verkeer. Er wordt gewerkt op de kruising Mijlweg-Van Leeuwenhoekweg, op de Mijlweg tussen de Laan der VN en de Nijverheidsstraat en op de Mijlweg tussen de Laan der VN en de Van Leeuwenhoekweg.

In februari is gestart met de reconstructie van de Mijlweg. De Mijlweg wordt verbreed naar twee maal twee rijstroken tussen de Laan der VN en de Van Leeuwenhoekweg. Afgelopen maanden is gewerkt aan de S-bocht, tussen de Laan der VN en de Nijverheidsstraat. Deze werkzaamheden zijn sneller afgerond dan verwacht, waardoor eerder gestart kan worden met de andere fasen.

Kruising Mijlweg-Van Leeuwenhoekweg
Van vrijdagavond 14 juni 20.00 uur tot maandag 17 juni 6.00 uur vinden werkzaamheden plaats aan de kruising Mijlweg-Van Leeuwenhoekweg. De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van asfalt en fundering van de weg. Vanwege de werkzaamheden is het niet mogelijk vanaf de Van Leeuwenhoekweg af te slaan richting de Laan der VN. Tijdens de werkzaamheden worden verkeersregelaars ingezet om het verkeer te begeleiden.

Van maandag 17 juni tot vrijdag 21 juni werkt de aannemer dag en nacht op het kruispunt van de Mijlweg-Van Leeuwenhoekweg. In deze week wordt gewerkt aan kabels en leidingen. In de nacht van 19 op 20 juni wordt de nieuwe fundering van de weg aangelegd. Verkeersregelaars begeleiden het verkeer ook hier langs de werkzaamheden.

Fietsers
De werkzaamheden op de Mijlweg hebben ook voor fietsers gevolgen. De fietsers vanuit Hendrik Ido Ambacht/Zwijndrecht worden omgeleid via de wijken Krispijn/Crabbehof/Wielwijk. Vanaf de Zwijndrechtse Brug staat de omleiding voor fietsers met gele informatieborden aangeven. Deze omleiding is hetzelfde als de afgelopen weken.  

Afsluitingen
In verband met de genoemde werkzaamheden gaan er een aantal wegedeeltes dicht. Dit zijn ze op een rijtje:

Binnenbocht Mijlweg / Van Leeuwenhoek (vanuit de richting Laan der VN)
vrijdag 14 juni 20:00 - maandag 17 juni 06:00
De Van Leeuwenhoekweg is alleen te bereiken via de richting van de Woonboulevard

Volledige afsluiting deel Mijlweg - Nijverheidstraat
vrijdag 21 juni 20:00 - maandag 24 juni 06:00
vrijdag 28 juni 20:00 - maandag 1 juli 06:00
De bedrijven van de Louterbloemen zijn uitsluitend bereikbaar  vanaf de Mijlweg van/naar richting Woonboulevard

Volledige afsluiting eenrichtingsgedeelte Mijlweg tussen Nijverheidstraat - Van Leeuwenhoekweg (vanuit de richting Laan der VN)
maandag 24 juni 06:00 - vrijdag 18 juli 20:00
Het verkeer vanaf de Woonboulevard kan wel van de Mijlweg gebruikmaken richting de Laan der VN

Meer informatie over deze werkzaamheden is te vinden op de website www.dordrecht.nl/mijlweg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.