Mijlweg gedeeltelijk afgesloten van 6 tot en met 9 september

30 augustus 2013
Mijlweg gedeeltelijk afgesloten van 6 tot en met 9 september

DORDRECHT - Van vrijdag 6 september 21.00 uur tot en met maandag 9 september 06.00 uur is de Mijlweg afgesloten voor alle verkeer vanaf de Nijverheidstraat tot en met de Van Leeuwenhoekweg. Dit stuk van de Mijlweg wordt dan voorzien van een deklaag (de bovenste laag asfalt) en van wegmarkeringen. Er wordt zowel overdag als ’s nachts gewerkt. Bij de Nijverheidstraat en Van Leeuwenhoekweg begeleiden verkeersregelaars het verkeer.

Omleidingen ingesteld: De Nijverheidsstraat en Louterbloemen zijn bereikbaar via Laan der VN en via de bypass Mijlweg. Krabbegors is bereikbaar via de A16, N217 en Rijksstraatweg. Wel wordt tijdens het aanbrengen van de deklaag de Van Leeuwenhoekweg zondag 8 september van 13.00 tot 18.00 uur geheel afgesloten. Krabbegors is dan bereikbaar via de bypass s' Gravendeelsedijk. Het verkeer wordt begeleidt via motoren en verkeersregelaars. Na dit weekend is er tot eind september één rijstrook beschikbaar in beide richtingen. In oktober is de reconstructie van de Mijlweg zover klaar dat het verkeer gebruik kan maken van de nieuwe situatie; twee rijstroken in beide richtingen.

Fietsers: Fietsers hebben doorgang en worden door verkeersregelaars begeleidt langs de werkvakken.

Achtergrond: In februari is gestart met de reconstructie van de Mijlweg. De Mijlweg wordt verbreed naar twee maal twee rijstroken tussen de Laan der VN en de Van Leeuwenhoekweg. Afgelopen maanden is gewerkt aan de S-bocht, tussen de Laan der VN en de Nijverheidsstraat. Deze werkzaamheden zijn sneller afgerond dan verwacht, waardoor eerder gestart kan worden met de andere fasen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.