Opening nieuwe werkomgeving Rijkswaterstaat

11 oktober 2018 door Hennie van der Zouw
Opening nieuwe werkomgeving Rijkswaterstaat

DORDRECHT - Op woensdagmiddag 10 oktober van 16.00 uur tot 17.30 uur vond de feestelijke opening plaats van de nieuwe werkomgeving van Rijkswaterstaat in het gerechtsgebouw locatie Dordrecht.

De rechtbank Rotterdam verwelkomt dan officieel 100 nieuwe medebewoners van Rijkswaterstaat, die sinds 16 juli jongstleden hun intrek hebben genomen in het gerechtsgebouw aan het Steegoversloot.  Burgemeester Wouter Kolff en wethouder Rik van der Linden waren hierbij aanwezig.

Foto's: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.