'Schaatsen voor het leven' verplaatst naar maandagavond 18 maart 2019

17 oktober 2018 door Hennie van der Zouw
'Schaatsen voor het leven' verplaatst naar maandagavond 18 maart 2019

DORDRECHT - Het ongekend mooie herfstweer is door de meeste Nederlanders met vreugde begroet. Dat geldt echter niet voor de organisatoren van het ijsevenement ‘Schaatsen voor het leven’. Al snel na de perspresentatie werd duidelijk dat de winter in de beleving van de meeste Drechtstedenaren nog ver weg is. De reacties op dit initiatief zijn heel positief, maar de inschrijvingen laten op zich wachten.

Het bestuur van het Vriendenfonds van het Albert Schweitzer ziekenhuis heeft daarom besloten, in goed overleg met de betrokken partners, het evenement te verplaatsen van 24 november a.s. naar het eind van de komende winter.

De nieuw gekozen datum, maandagavond 18 maart 2019, maakt het mogelijk om zoveel mogelijk deelnemers en sponsoren in een meer winterse sfeer te benaderen. Tegelijkertijd is er voor gekozen het programma compacter op te zetten. In overleg met Sportboulevard Dordrecht heeft het bestuur besloten het accent te leggen op het Rondje Drechtsteden van 1, 5 en 10 kilometer; een opzet die het mogelijk maakt om het programma op de maandagavond plaats te laten vinden.

Elk jaar wordt bij ruim 13.000 Nederlanders longkanker vastgesteld. Dr. Erik von Meyenfeldt en zijn team gaan elke dag opnieuw de strijd aan tegen deze vreselijke ziekte. Zij hebben daarbij onze steun keihard nodig dus "Schaatsen voor het Leven " op maandagavond 18 maart 2019.

Inschrijven kan via www.schaatsenvoorhetleven.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.