Dutch Windmills hopen op eerste thuiswinst

18 oktober 2018 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Aanstaande zondag 21 oktober hoopt basketbalteam Dutch Windmills de eerste thuiswinst te boeken tegen Den Helder Suns aan de Sportboulevard Optisport. Vorige week nog won Dutch Windmills van Feyenoord Basketball met 60-77 in de eerste uitwedstrijd van het seizoen.

Met de zege in de oefenwedstrijd tegen het team uit Den Helder nog vers in het geheugen speelt Dutch Windmills zondag opnieuw om te winnen.

De wedstrijd begint om 16:00 uur in de Sportboulevard in Dordrecht. Kaarten zijn nog beschikbaar via website www.dutchwindmills.nl en ook verkrijgbaar aan de kassa.

Fotograaf: Martin Blom
Op de foto: Power Forward/Center Bennet Koch

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.