Actiegroep 'Stop Dordtse Kil IV' roept iedereen op naar het Sprekersplein te komen

29 mei 2017
Actiegroep 'Stop Dordtse Kil IV' roept iedereen op naar het Sprekersplein te komen

DORDRECHT - Oproep van Actiegroep 'Stop Dordtse Kil IV': "Kom naar het Sprekersplein van de Gemeenteraad over het bestemmingsplan Dordtse Kil IV en rijksweg A16-N3. De Actiegroep STOP Dordtse Kil IV zal er inspreken vanuit 6 organisaties, omdat ze het een slecht en te kostbaar plan vindt. Ze zijn ervan overtuigd dat er in Dordrecht geen behoefte is aan nog zo'n groot bedrijventerrein. Elke organisatie zal vanuit een andere aspect haar mening onderbouwen en aandacht vragen om de besluitvorming uit te stellen. Ieder zal aandringen op het doen van nader onderzoek."

"Als u komt luisteren weet u wat er speelt en kunt u met hen na afloop in discussie gaan. Nu zijn uw reacties ook al welkom. Mail naar moniquemol@yahoo.com

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.