Vanaf donderdag 18 oktober Gezondheidspark en andere ziekenhuislocaties rookvrij

16 oktober 2018
Vanaf donderdag 18 oktober Gezondheidspark en andere ziekenhuislocaties rookvrij

DORDRECHT / ZWIJNDRECHT / SLIEDRECHT - Vanaf donderdag 18 oktober zullen het Gezondheidspark Dordrecht en de andere ziekenhuislocaties rookvrij zijn. Vanaf vandaag tot en met woensdag worden lijnen, borden en stickers aangebracht om het publiek te wijzen op de nieuwe gedragsregel, die ook geldt rondom de Sportboulevard.

Alle organisaties die in het Gezondheidspark zijn gevestigd, doen mee met het concept van het Rookvrije Gezondheidspark. Voor hun patiënten, bezoekers, medewerkers en leveranciers is roken per 18 oktober verleden tijd binnen het gemarkeerde gebied.

Het officiele moment die donderdag bestaat uit het onthullen van een bord en korte toespraken. Al vanaf 11.00 uur tot aan de onthulling zal er op de locatie Dordwijk enige activiteit gaande zijn, in de vorm van presentaties voor het publiek door Sinefuma, de GGD en Optisport. Ook worden gezonde versnaperingen uitgedeeld.

De Raad van Bestuur van het Albert Schweitzer ziekenhuis zal aanwezig zijn, evenals – op de locatie Dordwijk – kinderarts Onno Graafland, die tevens ambassadeur is van de Rookvrije Generatie en een van de aanjagers van het Rookvrije Ziekenhuis. Van diverse organisaties die op het Gezondheidspark zijn gevestigd, zijn bestuurders/vertegenwoordigers aanwezig.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.