Bobby Kinghe presenteert Tuscoma met Ford Pier in voorprogramma

24 oktober 2018 door Hennie van der Zouw
Bobby Kinghe presenteert Tuscoma met Ford Pier in voorprogramma

DORDRECHT - Bobby Kinghe presenteert op zaterdag 27 oktober 2018 vanaf 20.30 uur
 bij: DS17 aan de Louterbloemenstraat 8:

Tuscoma uit Nieuw-Zeeland & Ford Pier uit de VS.
Tuscoma komt helemaal uit Nieuw Zeeland en speelt eenmalig in.......... Dordrecht. Al eerder speelden ze als trio onder de naam Hollywoodfun Downstairs bij Kunstrand, dus voor degene die dit duomadness uit Wellington, Nieuw Zeeland gemist heeft, hier de kans. Oordoppen aangeraden.Het voorprogramma is niemand minder dan:
Ford Pier (USA) helemaal uit Vancouver komt de beste man deze avond helemaal compleet maken, deze man heeft zijn sporen in de alternatieve muziek ruimschoots verdiend, vandaar dat hij ook toert met de gitarist van NoMeansNo, daar over misschien later meer......

5 euro entree, Bobby Kinghe members free!

Galerie DS17 in de Reaumurstraat 8 (ingang Louter Bloemenstraat 8):
Dordtse Skills/DS17 is mede mogelijk gemaakt door Lenard Vunderink (oprichter de Bende/ de Keilewerf) en Yvo van der Vat ( oprichter Baracca/ Kunstrand) en met steun van de Gemeente Dordrecht en Havenbedrijf Rotterdam.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.