Laatste week voor inschrijven Grote Prijs van Dordt (categorie DJ-producers)

29 oktober 2018 door Hennie van der Zouw
Laatste week voor inschrijven Grote Prijs van Dordt (categorie DJ-producers)

DRECHTSTEDEN - Ambitieuze DJ’s uit regio Drechtsteden opgelet! Je kunt je nog tot en met donderdag 1 november inschrijven voor de Grote Prijs van Dordt, categorie DJ-producers. Hiermee maak je kans op te gekke prijzen die je carrière een boost kunnen geven!

De Grote Prijs van Dordt is een duw in de rug van ambitieuze artiesten. De Popcentrale als centrum van de lokale popscene biedt hierbij ondersteuning aan de artiesten door middel van aansluitende prijzenpakketten, samenwerkingen met belangrijke partijen in de stad en, misschien wel het belangrijkste, biedt een podium voor deze artiesten.

Inschrijfcriteria DJ-producers
- De artiest woont binnen een straal van 30 kilometer van het Energiehuis in Dordrecht.
- Kan een live-set van 20 minuten draaien.
- Er wordt op het podium live gemixt.
- De artiest heeft audio/video-opnames van zijn/haar DJ-set beschikbaar en levert deze aan bij inschrijving.

Het is niet verplicht om eigen producties te hebben, maar tijdens de competitie wordt er wel een traject gestart waarbij DJ’s worden gesteund in het maken van eigen tracks.

Inschrijving
Ambitieuze DJ’s kunnen zich inschrijven voor de categorie DJ-PRODUCER via
https://www.popcentrale.nl/GrotePrijsvanDordt. Dit kan tot en met donderdag 1 november, 14:00 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.