Wie wordt sociaal ondernemer van 2018?

29 oktober 2018 door Hennie van der Zouw
Wie wordt sociaal ondernemer van 2018?

DORDRECHT - Op 8 november organiseert Baanbrekend Drechtsteden de jaarlijkse werkgeversbijeenkomst. Voor het tweede jaar op rij mét de uitreiking van de Social Impact Award(s). Het realiseren van 'social impact' speelt een steeds belangrijkere rol bij ondernemingen in de Drechtsteden. Met de Social Impact Award by Baanbrekend Drechtsteden wordt de ondernemer met de grootste maatschappelijke relevantie in het zonnetje gezet.

Social Impact Award, Vakjuryprijs en Publieksprijs
Een onafhankelijke vakjury bepaalt welke ondernemer de Social Impact Award in de wacht sleept. Juryvoorzitter Peter Heijkoop, Portefeuillehouder Werk & Inkomen van de Drechtsteden: "Ik ben heel blij met alle sociale ondernemers in onze regio. En dat mogen er nog meer worden. Sociaal ondernemers zijn onmisbaar, omdat zij ook mensen met een arbeidsbeperking aan een baan helpen, ofwel mensen die anders aan de kant staan. Het hebben van werk biedt voor deze mensen een goede basis om een zelfstandig(er) bestaan op te bouwen en actief aan de samenleving deel te nemen".
Nieuw dit jaar is de publieksprijs. Het grote verschil ten opzichte van de vakjuryprijs is dat de ondernemer wint die de meeste stemmen krijgt van het publiek.

Over Baanbrekend Drechtsteden
Baanbrekend Drechtsteden maakt het voor werkgevers aantrekkelijk om mensen met een uitkering of arbeidsbeperking in te zetten. Werkgevers kunnen bij de adviseurs van Baanbrekend kosteloos terecht voor werving en selectie van geschikte kandidaten en krijgen vrijblijvend advies op maat. Waar nodig zorgt Baanbrekend voor ondersteuning van kandidaten op de werkvloer of praktijkgerichte scholing.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.