Aanstaand afscheid van directeur Tijs van Ruiten van het Onderwijsmuseum

30 oktober 2018 door Hennie van der Zouw
Aanstaand afscheid van directeur Tijs van Ruiten van het Onderwijsmuseum

DORDRECHT - Directeur Tijs van Ruiten van het Nationaal Onderwijsmuseum heeft kenbaar gemaakt per 31 december 2018 het museum te gaan verlaten om ruimte te maken voor een aantal andere activiteiten.

Tijs staat bekend om de enorm enthousiaste en energieke wijze waarop hij het museum gedurende een lange periode heeft geleid en uitgedragen. Er zal op een gepast moment in besloten kring afscheid van hem genomen worden.

Helaas is nog niet bekend wanneer dat afscheid zal plaatsvinden. Wegens ziekte van Tijs is op dit moment niet te overzien of hij binnenkort toch weer bij het museum aan de slag gaat. We wensen hem veel beterschap.

In de tussentijd heeft de Raad van Toezicht gevraagd of Petra Reijnhoudt (adjunct directeur) zo lang de taken van Tijs wil waarnemen.

Onder leiding van Tijs van Ruiten was de verhuizing van het museum van Rotterdam naar Dordrecht mede mogelijk.

Foto: Ilse van Driel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.