Schaakclub Dordrecht 1 in twee competities koploper

31 oktober 2018

DORDRECHT - Schaakclub Dordrecht 1 leidt zowel in de hoogste klasse van het distrikt Rotterdam als in de tweede klasse landelijk van de KNSB. In totaal werden zo vijf wedstrijden gewonnen.

Dat is voor de eerste keer mogelijk omdat de landelijke schaakbond KNSB de eigen competitie heeft losgekoppeld van de competitie in het distrikt.

Dordrecht valt vanaf 1932 onder de Rotterdamse Schaakbond. Deze week won Dordrecht 1 in deze competitie voor de derde keer op rij. Het achttal is op papier ook het sterkste team in de hoogste klasse. In de landelijke competitie zal aanstaande zaterdag de derde ronde zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.