Handhaving Sterrenburg hervat spreekuren in Sterrenwiel

01 november 2018
Handhaving Sterrenburg hervat spreekuren in Sterrenwiel

DORDRECHT - Op 5 november houden de Handhavers in Sterrenburg weer spreekuur. Ze zijn verhuisd naar de ontmoetingsruimte in het Sterrenwiel aan het Dalmeijerplein 80. Iedereen is hier welkom tussen 11.00 en 12.30 uur. Er volgen weer meer spreekuren. Iedereen die graag eens persoonlijk zijn verhaal wil toelichten of een vraag wil stellen, is dan weer van harte welkom.

Handhaving Sterrenburg was eerst in de Pop-up Wijkwinkel te vinden in het winkelcentrum,
aan het P.A. de Kok-plein 113. Hier waren tal van activiteiten ontwikkeld. Met iedereen die gebruik maakte van de pop-up winkel is afgesproken dat zij terecht kunnen in het Sterrenwiel. Hier is Handhaving er één van.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.