MultiCopy Dordrecht/Spijkenisse in Top 10 succesvolste bedrijven

22 januari 2014
MultiCopy Dordrecht/Spijkenisse in Top 10 succesvolste bedrijven

DORDRECHT - Tijdens de drukbezochte MultiCopy Conventie in Hotel Vianen heeft MultiCopy uit Dordrecht/Spijkenisse een solide plek veroverd in de Top 10 van de meest succesvolle bedrijven in 2013.
 
“Eugène, Marry en Edgar Otte zijn een voorbeeld voor alle ondernemers. Zij laten zien dat er ook in moeilijke tijden volop kansen liggen om te blijven groeien. Het geheim van hun succes is dat ze zich volledig focussen op het succes van hun eigen klanten. Door slimme, vaak geïntegreerde, communicatieoplossingen te bedenken en uit te voeren. Maar vooral door ook te durven veranderen.” Algemeen directeur Gerard Slot van Franchise Services Europe was duidelijk over de redenen van hun succes.
 
Communication Company
Slot: “Eugène, Marry en Edgar Otte hebben hun bedrijven getransformeerd tot MultiCopy | The Communication Company en denken niet langer alleen in druk- en printwerk. Ze leveren crossmediacampagnes, maken prachtige en zeer persoonlijke mailings voor bedrijven, bedenken en maken complete beurspresentaties, sign, promotionele campagnes en veel meer.”
 
Voor 2014 zijn de ondernemers erg hoopvol gestemd. Edgar Otte: “Er is weer licht aan het eind van de tunnel na de crisis. Juist nu is het tijd om de kansen weer te pakken, Niet door te doen wat je altijd hebt gedaan, maar met nieuw elan, nieuwe technieken en nieuwe creativiteit. Want de tijden zijn blijvend veranderd.”

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.