Edgar Otte van MultiCopy Dordrecht neemt bedrijf in Breda over

03 april 2014
Edgar Otte van MultiCopy Dordrecht neemt bedrijf in Breda over

DORDRECHT - MultiCopy Breda is met ingang van 1 april overgenomen door ondernemer Edgar Otte. MultiCopy Breda is hiermee zijn derde MultiCopy vestiging.
 
Eigenaar Edgar Otte: “Al vele jaren hebben we MultiCopy Dordrecht en MultiCopy Spijkenisse. Door de toevoeging van een derde vestiging zijn wij in staat om onze opdrachtgevers méér communicatieondersteuning te bieden, meer diensten te leveren en vooral ook nog flexibeler te opereren.”
 
Edgar Otte vervolgt: “We werken in turbulente tijden waarbij opdrachtgevers steeds meer toegevoegde communicatiewaarde willen. Zij vragen om totaaloplossingen die verdergaan dan druk- en printwerk alleen. En daarvoor zijn zij bij MultiCopy | The Communication Company aan het juiste adres.”
 
“Van huisstijlmanagement tot websites, van crossmedia tot totale mailingproductie, van beurspresentaties tot promotionele acties, van mobile sites tot bedrijfskleding… we maken het allemaal.”

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.