MultiCopy Dordrecht/Spijkenisse/Breda in Top 10 snelstgroeiende bedrijven

28 januari 2015
MultiCopy Dordrecht/Spijkenisse/Breda in Top 10 snelstgroeiende bedrijven

DORDRECHT -  Tijdens de 19e Franchise Services Conventie in Hotel Vianen heeft MultiCopy Dordrecht/Spijkenisse/Breda een solide plek veroverd in de Top 10 van de grootste en snelst groeiende bedrijven in 2014.
 
“Eugène, Marry en Edgar Otte hebben duidelijk de kansen gepakt die er voor echte ondernemers weer zijn na de crisis die erg lang heeft geduurd. Zij hebben geïnvesteerd in kennis en talentvolle mensen om te veranderen van een traditioneel grafisch bedrijf in MultiCopy | The Communication Company. Met totaaloplossingen in effectieve communicatie voor het MKB. Of het nu gaat om print, direct mailings, interactieve campagnes, websites, e-mailings of sign en autoreclame: zij bedenken en maken het.” Franchise Services-directeur Gerard Slot complimenteerde de ondernemers met het behaalde resultaat.
 
Communication Company
Slot: “Eugène, Marry en Edgar Otte hebben hebben een sterke band met hun klanten omdat zij hen helpen te groeien met slimme communicatieoplossingen. Daarmee kunnen ook zij zich focussen op groei. Door meer omzet uit hun klanten te halen, nieuwe klanten te vinden of relaties loyaler te maken. Voor alle doelstellingen hebben zij effectieve oplossingen.”
 
Voor 2015 hebben de ondernemers grote ambities. Edgar Otte: “We zien dat onze aanpak werkt omdat onze opdrachtgevers ermee scoren. Hun succes is dat van ons. En dat is precies de reden waarom wij erg ambitieus het nieuwe jaar zijn begonnen. Er liggen zoveel kansen. Die moeten we oppakken!”

Onderschrift foto
Eugène, Marry en Edgar (tweede van rechts) Otte hebben van MultiCopy Dordrecht/Spijkenisse/Breda hebben hun Top 10 Award ontvangen uit handen van MultiCopy-directeur Annette Dales (uiterst links) en Franchise Services-directeur Jan Withaar (uiterst rechts op de foto).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.