Multicopy in Top 10 van grootste bedrijven

28 januari 2016
Multicopy in Top 10 van grootste bedrijven

DORDRECHT - Tijdens de 20e Conventie van Franchise Services in Hotel Vianen is de Top 10 bekend gemaakt van de grootste en snelst groeiende bedrijven binnen de Multicopy-keten. Ook Multicopy Dordrecht/Spijkenisse/Breda van ondernemer Edgar Otte behoort tot de top.

“We merken dat onze strategie om te veranderen in Multicopy The Communication Company echt werkt”, zo begon Annette Dales, directeur van Multicopy Nederland. “In de Top 10 staan bedrijven die veel meer doen dan druk en print en met multimediale communicatieoplossingen voor hun klanten komen. Dat biedt zelfs in een nog steeds dalende grafische markt juist die extra kansen om te groeien. In omzet, in kwaliteit van de diensten en ook in plezier in het werk.”

Topondernemer
Don Lowe, president en CEO van Franchise Services in Amerika: “Ondernemers als Edgar Otte maken echt een verschil. Hij is succesvol omdat hij in moeilijke tijden durven te veranderen. Van copy en print naar een allround communicatiebedrijf dat hun klanten breed ondersteunt. Van advies tot uitvoering. Dat geeft nieuwe energie en inspiratie. Dat merken klanten. Dat is precies de reden waarom wij met vol vertrouwen de toekomst in gaan.”

Edgar Otte: “We zijn een grote organisatie van zelfstandige bedrijven. Tot de top daarvan te horen is natuurlijk een grote eer. Vanzelfsprekend hadden we dat niet bereikt als we geen geweldig team mensen bij ons hebben. Wij investeren continu in kennis, creativiteit en talent. Voor ons is digitaal – zoals sites, apps en e-mailings – inmiddels net zo belangrijk als druk en print. Maar ook sign, direct mail, promotionele acties... We bedenken en leveren echt alles waarmee onze klanten hun communicatiedoelen kunnen bereiken.”

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.