Eigen magazine voor PLUS ‘t Lam

02 november 2018 door Hennie van der Zouw
Eigen magazine voor PLUS ‘t Lam

DORDRECHT - Van PLUS ’t Lam, met vestigingen in Dubbeldam en in winkelcentrum Bieshof, verschijnt dit weekeinde een eigen magazine. Een eenmalige uitgave om vooral de vernieuwde winkel in Dubbeldam te laten zien. Ook geeft het magazine een kijkje achter de schermen van de supermarkt.

Ondernemer Pel ’t Lam is trots op zijn twee winkelteams en zeker op de verbouwde vestiging in Dubbeldam. Via het 68 pagina dikke glossy blad laat hij onder meer de winkel zien, er komen klanten aan het woord en ook is er aandacht voor diverse verenigingen en stichtingen die PLUS ’t Lam ondersteunt.

“Maar de belangrijkste aanleiding voor dit blad is dat ik de medewerkers eens in het zonnetje wil zetten”, stelt Pel ’t Lam. “Dat zijn de mensen die elke zorgen voor een goed gevulde winkel. We laten veel medewerkers aan het woord om te vertellen wat er allemaal bij komt kijken.” De medewerkers vertellen hun verhaal niet alleen in het blad, ook interactief via Youtube @PLUS ’t Lam is hun enthousiasme te bekijken.

In het blad ook aandacht voor duurzaam en bewust. Voor PLUS ’t Lam is maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijk aandachtspunt. In de winkel zijn allerlei Fairtrade en Streekmeester producten verkrijgbaar en er is oog voor het terugdringen van verspilling. In het magazine is daarover meer te lezen.

Het blad PLUS ’t Lam is verkrijgbaar in de beide vestigingen en wordt huis-aan-huis verspreid in de wijken Dubbeldam, Stadspolders, Sterrenburg (deels), De Hoven en Wilgenwende.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.