Zaterdag 3 november ontvangt Ben Corino Nelleke de Smoker als hoofdgast

02 november 2018 door Hennie van der Zouw
Zaterdag 3 november ontvangt Ben Corino Nelleke de Smoker als hoofdgast

DORDRECHT - Zaterdag 3 november ontvangt Ben Corino Nelleke de Smoker als hoofdgast in Studio De Witt. Nelleke de Smoker zat sinds 2009 in de gemeenteraad voor D66 en werd bij de gemeente raadsverkiezingen van 2018 door de ledenraad op plaats nummer elf geplaatst. In de Dordtse lokale politieke arena stond zij bekend als iemand met grote betrokkenheid die zich inzette voor de stad en het raadswerk.

Met de Smoker gaat Ben Corino in gesprek over haar actieve politieke jaren in en voor de stad Dordrecht en hoe haar leven na de de politiek er uit ziet. En of zij nog ambities heeft om politiek actief te zijn.

In het Tweede uur is er de aandacht voor de Dordtse en Drechtstedelijke actualiteiten van deze week.
De Dichter van Dienst is Peter M. van der Linden

Studio De Witt van 10.00u-12.00u bij Drechtstad FM 95.7 (ether) 105.9(kabel) Kanaal 1083(KPN), kanaal 915(Ziggo) of de website van RTV Dordrecht of Drechtstad FM via de link Live Radio. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.