Programma intocht Sinterklaas en openingstijden Sinterklaashuis

05 november 2018
Programma intocht Sinterklaas en openingstijden Sinterklaashuis

DORDRECHT - Zaterdag 17 november varen de pakjesboten 78 en 40 van de Sint de haven van Dordrecht binnen. Hier staat burgemeester Kolf en de marchingband Prins Willem van Oranje op de kade om de Sint en zijn Pieten een hartelijk welkom te heten.

Zoals gewoonlijk maakt de Sint een ronde door het centrum. Het hoogtepunt vindt plaats op het Scheffersplein, waar het Pieten Showorkest de Donuts optreedt. Hierna gaat Sinterklaas met de Pieten naar winkelcentrum Crabbehof. Hier geeft hij alle kinderen een hand en je kan met hem op de foto. De voorzitter van het winkelcentrum zal hen hier ontvangen. De intocht in Crabbehof wordt muzikaal begeleid door DJ Piet, met medewerking van de danspieten van Pieten Showballet OKK.

Programma centrum
11:30 uur start voorprogramma in de haven
12:00 uur aankomst van de pakjesboten met Sint en zijn Pieten
12:45 uur vertrek sinterklaasstoet vanuit de haven naar het Sinterklaasplein (Scheffersplein)
12:45 uur start programma op het Sinterklaasplein
13:15 uur aankomst Sinterklaas en de Pieten op het Sinterklaasplein
14:00 uur einde programma op het Sinterklaasplein

Programma winkelcentrum Crabbehof
14:30 uur start voorprogramma winkelcentrum Crabbehof
14:45 uur vertrek sinterklaasstoet vanaf verzorgingshuis Crabbehof naar winkelcentrum Crabbehof
15:00 uur aankomst Sinterklaas en zijn Pieten op winkelcentrum Crabbehof
15:15 uur einde programma op het podium en start van de rondgang op het winkelcentrum
15:45 uur Meet & Greet met Siinterklaas op het podium
16:00 uur einde programma in winkelcentrum Crabbehof

Sinterklaashuis Dordrecht
Net als vorig jaar trekt Sinterklaas na zijn aankomst in Dordrecht in het pand Doelensteyn aan de Steegoversloot. Vanaf 18 november staan de deuren hier open voor iedereen. Je kunt Sint en de Pieten gratis bezoeken van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.15 tot 17.00 uur. Op zaterdag en zondag is het Sinterklaashuis open van 12.00-17.00 uur. Wil je met de school of met een groep langskomen, neem dan even contact op met de secretaresse: tel 06-27335496 of 078-6322444.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.