Speelse bijeenkomst 'Vrouwen kunnen alles' op de Cornelis de Wittplaats

05 november 2018 door Hennie van der Zouw
Speelse bijeenkomst 'Vrouwen kunnen alles' op de Cornelis de Wittplaats

DORDRECHT - Onder de titel Straatnamen organiseerde het Dordtse platform 'Vrouwen Kunnen Alles' een actie. Te weinig straten zijn naar vrouwen vernoemd, vinden de leden van deze feministische werkgroep. Dat brachten zij onder de aandacht tijdens een speelse bijeenkomst op afgelopen zondag 4 november om 13.00 uur, op de Cornelis de Wittplaats in Dordrecht.

Foto's: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.