Kerstvertelling

07 november 2018 door Paul Seesink
Kerstvertelling

DORDRECHT - De ‘Dordtse Rotterdammert’, zoals Paul Seesink zichzelf noemt, tekent in 2- en 3D, schrijft daarnaast en publiceert in papieren en digitale media over zingeving en historie.

Op verzoek houdt hij ook korte vertellingen. Met Kerstmis in het verschiet is hij uitgenodigd om op twee locaties in Dordrecht en op één plek in zijn Rotterdam, in besloten kring zijn vertelling ‘Vrede op Aarde’  te houden.

Geen traditionele kerstvertelling maar een verhaal over de voorbereiding van de kersttijd tijdens de Tweede Wereldoorlog. Momenten gezien door de ogen van een 8-jarige jongen. Paul Seesink is ook te vinden op ‘Buurbook’.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.