Band Boost wordt Grote Prijs van Dordt

13 juni 2018
Band Boost wordt Grote Prijs van Dordt

DORDRECHT - De Band Boost gaat op de schop. Deze bandcompetitie is de afgelopen jaren succesvol blijven groeien en nu is het tijd voor een volgende stap: de Band Boost wordt uitgebreid en omgedoopt tot de Grote Prijs van Dordt.

De Popcentrale is al jaren op zoek naar talentvolle bands, zoals bijvoorbeeld de winnaar van de laatste editie The Great Hurricane Escape (foto). Vanaf dit jaar wordt de zoektocht naar jonge DJ's en producers toegevoegd. De komende jaren wordt de competitie nog verder uitgebouwd naar meerdere disciplines, zoals hiphop en singer-songwriters.

Deze uitbreiding past bij de koers die de Popcentrale is gaan varen. Er is steeds meer ruimte voor jong DJ-, producer- en hiphoptalent en daar sluit de wedstrijd nu bij aan.

Prijzenpakketten
De Grote Prijs van Dordt is een duw in de rug van ambitieuze artiesten. De Popcentrale als centrum van de lokale popscene biedt hierbij ondersteuning aan de artiesten d.m.v. aansluitende prijzenpakketten, samenwerkingen met belangrijke partijen in de stad en, misschien wel het belangrijkste, biedt een podium voor deze artiesten. De prijzenpakketten sluiten aan bij de behoeften die artiesten hebben en bevatten bijvoorbeeld te gekke optredens, promotiepakketten, fotoshoots en studiotijd. Het complete prijzenpakket wordt later bekendgemaakt.

Inschrijving
De inschrijving voor de Grote Prijs van Dordt is vanaf donderdag 21 juni geopend voor zowel bands als DJ/producers. Kijk voor meer informatie op www.popcentrale.nl/groteprijsvandordt.

Beeldmateriaal: DJ Q-Vallento (Popcentrale DJ Café), eigen foto.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.