Omleiding van Krispijn van en naar het centrum

08 november 2018
Omleiding van Krispijn van en naar het centrum

DORDRECHT - Het kruispunt Krispijnseweg - Mauritsweg en een deel van de Krispijnseweg en Mauritsweg worden in verband met werkzaamheden aan het warmtenet afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Dat gebeurt  van vrijdag 9 november 20.00 uur tot en met maandag 12 november 05.00 uur. Tijdens de afsluiting wordt het wegdek geasfalteerd.

Er worden omleidingen ingesteld voor gemotoriseerd (vracht-)verkeer. Ook fietsers worden ter hoogte van de werkzaamheden omgeleid.

De omleidingen van de buslijnen staan op www.arriva.nl.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.