Jubilerende Dordtse ondernemers in het zonnetje

08 november 2018 door Hennie van der Zouw
Jubilerende Dordtse ondernemers in het zonnetje

DORDRECHT - Wethouder Maarten Burggraaf zette woensdagavond 7 november jubilerende Dordtse  ondernemers in het zonnetje.

De gemeente Dordrecht hecht veel belang aan haar bedrijven en ondernemers. Bedrijven die 25-, 40-, 50-, 75-, 100-, 125- of zelfs 150-jaar in Dordrecht gevestigd zijn, werden door de wethouder uitvoerig gefeliciteerd.

Deze feesteliojke bijeenkomst vond vanaf 19.00 uur plaats in het Stadhuis van onze Gemeente.

Fot's: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.