Geheel nieuw ApeXa 4Kids programma

09 november 2018 door Hennie van der Zouw
Geheel nieuw ApeXa 4Kids programma

DORDRECHT - DE MERWELANDEN – Afgelopen woensdag kwamen er in De Merwelanden 19 kinderen samen om de try-out van het geheel nieuwe ApeXa 4Kids programma bij te wonen. Het is een programma wat ontwikkeld is door Johan van Ballegooijen van ApeXa Training & Coaching en wat o.a. gericht is op dromen najagen, talenten ontdekken, zelfvertrouwen, samenwerken, omgaan met teleurstelling en doorzetten.

ApeXa 4Kids wordt vooralsnog één keer per maand georganiseerd. Aan de hand van 5 thema’s gaan de kinderen op een fysieke, mentale en creatieve ontdekkingsreis en leren ze hun talenten te waarderen en in te zetten. Het eerste thema: commando’s, was de basis voor de try-out en dat was meteen een enorm succes.

Johan van Ballegooijen: “Waarom ik hiermee begonnen ben? Binnen bedrijfstrainingen kom je veel volwassenen tegen die hun passie willen herontdekken, omdat ze hun dromen en doelen compleet kwijt zijn. Ik wil een bijdrage leveren om kinderen te laten blijven geloven in het waarmaken van dromen! Geluk in het leven begint met vertrouwen in jezelf! ApeXa 4Kids heeft een superstoer programma waarbij ze zowel fysiek als mentaal uitgedaagd worden om het beste uit zichzelf te halen.”
Het programma is toegankelijk voor alle kinderen van 7 tot en met 13 jaar. Het wordt op woensdagmiddagen georganiseerd van 13:30 uur tot 16:30 uur. De verzamelplek en wat je allemaal mee moet nemen krijg je in een apart berichtje na je aanmelding.

De prijs voor één middag is 14,50 per kind. Je krijgt daarvoor een 3 uur durend intensief en leerzaam programma en dat is ook nog eens inclusief drinken en een gezond tussendoortje. Wil je alle 5 de thema's meedoen? Dan geeft ApeXa de 5e challenge jou kado.

Meer info op www.apexa4kids.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.