Kinderkoor De Waterdruppels stopt na 26 jaar

09 november 2018 door Hennie van der Zouw
Kinderkoor De Waterdruppels stopt na 26 jaar

DORDRECHT - Kinderkoor de Waterdruppels laat ons weten dat ze er op 1 januari 2019 na een bestaan van 26 jaar mee stoppen.

"Lieve kerkgangers, vaders, moeders, opa's, oma's en andere fans van kinderkoor De Waterdruppels. Misschien heeft u het al gehoord... we hebben helaas moeten besluiten om per 1 januari 2019, na een bestaan van ruim 26 jaar, het kinderkoor op te heffen.

Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt, en met resultaat. De kinderen zijn blij, de financiën op orde, we hebben veel aanvragen om te komen zingen, en de ouders doen enthousiast mee bij alles wat georganiseerd moet worden. Maar het belangrijkste ontbreekt... er zijn onvoldoende kinderen over om het koor dragen. Eind september hebben we het besluit al genomen, zodat de kinderen aan het idee konden wennen. Dat gaat best lukken, maar het is wel ontzettend jammer.

U kunt De Waterdruppels nog één keer zien en horen in een kerkdienst, namelijk komende zondag 11 november om 10:00 uur bij Protestantse Wijkgemeente Stadspolders in De Bron. De afsluiting is de Kerst "Sing-inn" die we al voor de zomer speciaal voor De Waterdruppels in gang hebben gezet (zie https://www.facebook.com/events/2086225038083425/). De kinderen zien u daar graag. Want zingen is en blijft leuk." Tot zover de Waterdruppels.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.