Weg Geldersekade richting Prinsestraat weer toegankelijk

12 november 2018
Weg Geldersekade richting Prinsestraat weer toegankelijk

DORDRECHT - Vanaf vandaag kun je weer via de Lange Geldersekade richting de Prinsenstraat rijden. Het eenrichtingverkeer dat voor de vernieuwing van de kade nodig was, is dan niet meer nodig. Er is nog wel een wegversmalling ter hoogte van de hoek met de Houttuinen. Overdag zorgen verkeersregelaars ervoor dat je daar om en om kunt passeren.

Het werk aan de kade is nog niet klaar, maar kan verder vanaf het water verder afgemaakt worden. Er ligt voorlopig nog tijdelijke bestrating. Als the Passion volgend jaar is geweest, richten we de straat opnieuw in.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.