Promovendus DeetosSnel kon het goede veldseizoen in de zaal nog geen vervolg geven

12 november 2018 door Hennie van der Zouw
Promovendus DeetosSnel kon het goede veldseizoen in de zaal nog geen vervolg geven

DORDRECHT - De eerste speelronde van de Cashback World Korfbal League was er een met opvallende uitslagen. Zo werd in de openingswedstrijd landskampioen TOP/SolarCompleet in eigen huis verslagen door - verliezend finalist van vorig seizoen - Fortuna/Delta Logistiek (17-20).

De 'Derby van het Noorden' tussen LDODK/Rinsma Modeplein en DOS'46, die op zaterdagavond werd gespeeld, was een zeer doelpuntrijk duel. DOS'46 schoot uit de startblokken en aan de hand van topscorer Jelmer Jonker (tien goals) liepen de Nijeveners uit naar een 27-33 overwinning.

Promovendus DeetosSnel kon het goede veldseizoen in de zaal nog geen vervolg geven. De ploeg uit Dordrecht kwam op een 2-5 voorsprong tegen KZ/Thermo4U maar verloor in Koog aan de Zaan afgetekend (28-14).

Alle uitslagen van speelronde 1:

TOP/SolarCompleet - Fortuna/Delta Logistiek: 17-20
PKC/SWKGroep - Blauw-Wit: 32-18
LDODK/Rinsma Modeplein - DOS'46: 27-33
KZ/Thermo4U - DeetosSnel: 28-14
KCC/SO natural - DVO/Accountor: 25-21

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.