Leger des Heils start woonkamer voor de buurt Reeland

15 november 2018
Leger des Heils start woonkamer voor de buurt Reeland

DORDRECHT - Vandaag opende Bij Bosshardt Dordrecht zijn deuren voor de buurt Reeland. Dit is een ontmoetingsplek onder in het gebouw van verzorgingstehuis De Linde van het Leger des Heils. Hier is de laatste maanden hard gewerkt om een woonkamer voor de buurt te creëren. Door de veranderingen binnen het verzorgingstehuis kwam er ruimte om een woonkamer voor de buurt te maken.

Bij 'Bij Bosshardt' is iedereen, jong, oud, arm en rijk, allochtoon of autochtoon welkom. Je kunt er terecht voor een kop koffie, een luisterend oor, gezellige maaltijden of andere activiteiten. Iedere bezoeker is deelnemer. De een wat actiever dan de ander. De activiteiten die door Bij Bosshardt worden georganiseerd, worden bepaald door de wensen en behoeften van de mensen uit de buurt.

Het ontmoetingscentrum is te vinden aan de Bankastraat 158. Openingstijden zijn op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10:00 - 13:00 uur. En op woensdag middag van 14:00 - 16:00 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.