Zaterdag 17 november ontvangt Ben Corino de Dordtse Stadsomroeper Darja de de Caluwe

15 november 2018 door Hennie van der Zouw
Zaterdag 17  november ontvangt Ben Corino de Dordtse Stadsomroeper Darja de de Caluwe

DORDRECHT - Zaterdag 17  november ontvangt Ben Corino de Dordtse Stadsomroeper Darja de de Caluwe als hoofdgast in Studio De Witt.

Bij culturele evenementen in Dordrecht zien de Dordtenaren alweer sinds 14 jaar de kleurrijke verschijning van Darja de Caluwe  ten tonele verschijnen.

Uitgedost in haat opvallende kleding vervult zij met verve de rol van Stadsomroeper en kondigt zij luidkeels het woord met de bel in haar hand. Darja studeerde Algemene letteren, Film&Theater wetenschappen in Utrecht. Naast haar stadsomroep activiteiten is Darja ook redacteur - programmamaker - improvisatieacteur - publieksbegeleider - gastspreker.

Zij is de dochter van Damiet van Dalsum, bekend van het bekende poppentheater in Dordrecht. Artistiekheid en creativiteit is haar in de genen meegegeven. In deze uitzending gaat Corino met haar het gesprek aan over o.a. haar rol als Stadsomroeper, maar ook over haar artistiek leven.

En natuurlijk praten zij over de door Darja aangeleverde muziek voor deze uitzending.

In het tweede uur is er aandacht voor de Dordtse en Drechtstedelijke actualiteiten van deze week.

Dichter van dienst in deze uitzending is Darja de Caluwe.

Studio De Witt van 10.00 u-12.00 u bij Drechtstad FM 95.7 (ether) 105.9 (kabel) Kanaal 1083 (KPN), kanaal 915 (Ziggo) of de website van RTV Dordrecht of Drechtstad FM via de link Live Radio.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.