Bob in de sportkantine bij FC Dordrecht

15 november 2018 door Hennie van der Zouw
Bob in de sportkantine bij FC Dordrecht

DORDRECHT - In de regio Drechtsteden kunnen sportverenigingen deelnemen aan de campagne “Bob in de  Sportkantine”. De gemeente Dordrecht doet mee aan de campagne en spoort bezoekers van  sportkantines aan om op een positieve manier alcoholvrij te rijden. Én met elkaar af te  spreken wie als Bob zijn sportvrienden veilig naar huis brengt. Een echte Bob heeft 0% op. En  daarom is verkeerswethouder Rik van der Linden zaterdagavond aanwezig bij de wedstrijd FC  Dordrecht – FC Eindhoven. Voor de wedstrijd ondertekenen de wethouder en een  vertegenwoordiger van FC Dordrecht een manifest om het belang hiervan te benadrukken. Dit  gebeurt om 19.30 uur in de vide van de  businessruimte bij FC Dordrecht.

Wij doen mee
Wethouder Rik van der Linden: “Ik vind deze campagne belangrijk omdat het bezoekers in de  derde helft aanspoort om met elkaar af te spreken wie de BOB is. We willen dat iedereen  veilig thuiskomt.”

Sportclubs kunnen op verschillende manieren meedoen aan de campagne en wordt daarvoor  ook nog eens beloond. Sportverenigingen kunnen zich op www.rovzh.nl/bobsport gratis  aanmelden voor:
• een campagnepakket met promotiemateriaal voor uw vereniging en/of
• een IVA-training (hoe om te gaan met alcohol) voor het barpersoneel van de vereniging

Wint uw club de limo voor de Bob?
Sportverenigingen kunnen bovendien een limousine winnen en deze inzetten om de ultieme Bob van uw vereniging aan het eind van een verenigingsfeest zijn vrienden thuis te laten brengen. Zo wil iedereen wel de Bob zijn! Bekijk het leuke promotiefilmpje hieronder: Campagne ‘Bob in de Sportkantine’ om hiermee een veiligere verkeerssituatie vanuit sportkantines te stimuleren.

Hoe win je de limo?
In de eerste plaats, gewoon door je als sportvereniging aan te melden op: www.rovzh.nl/bobsport Dit jaar worden in totaal 8 limo’s weggegeven middels lotingen, social media acties en de hoe goed ken jij Bob-quiz. De Bob-campagne richt zich puur op de autorijdende bezoeker van de sportkantine. Niet op het alcoholgebruik in het algemeen in de kantine. Met de Bob sportcampagne maken we een punt van 0 verkeersslachtoffers.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.