Metal Praise: God centraal zetten met luide muziek

19 november 2018
Metal Praise: God centraal zetten met luide muziek

DORDRECHT - Op 24 november vindt de tweede Metal Praise plaats in Bonfire. Met een zeskoppige band wordt een flinke portie luide muziek gemaakt, zoals metalheads gewoon zijn. Met dreunende drums, zware gitaren, gothic zang en grunts. De nummers gaan bij de Metal Praise over God.

De combinatie van metal en praisemuziek (muziek waarin God centraal staat) is vrij uniek. De organisatie van Metalforce die deze avond mogelijk maakt, wil aan de bezoekers laten zien -en laten beleven- dat het mogelijk is om God centraal te zetten met harde muziek.

De Metal Praise avond vindt plaats op 24 november a.s. Vanaf 19:30 gaan de deuren open. Bonfire bevindt zich aan de Wijnstraat 117.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.