Start kaartverkoop voor Nationaal Theaterweekend in Kunstmin

19 november 2018 door Hennie van der Zouw
Start kaartverkoop voor Nationaal Theaterweekend in Kunstmin

DORDRECHT - Fantastische voorstellingen voor maar een tientje op 26 en 27 januari. Na het succes van de afgelopen twee jaar, neemt Schouwburg Kunstmin ook dit seizoen weer deel aan het Nationaal Theaterweekend  op 26 en 27 januari 2019. Een weekend waarop in het hele land de deuren wagenwijd open staan om aan iedereen te laten zien hoe onmisbaar en leuk het is om naar een theatervoorstelling of concert te gaan. Vanaf nu is het programma bekend en kunnen er kaarten worden gekocht. Voor maar €5,-/ €10,- kunnen bezoekers een complete voorstelling bezoeken tijdens dit weekend.

Musical Op Hoop van Zegen met Bil van Dijk, Mariska van Kolck e.v.a.
Op zaterdagavond 26 januari opent het Nationaal Theaterweekend in Kunstmin met de spectaculaire show Backbone van het toonaangevende Canadese gezelschap Red Sky Performance. Een show op de grens van circus en theater.  Met hedendaagse inheemse dans, rauwe lenigheid, live muziek, acrobatiek, spektakel en humor zetten zij de Grote Zaal van Kunstmin op z’n kop.
In de Kleine Zaal pakt de comédienne Yora Rienstra het publiek in met haar ijzersterke mimiek, hilarische verhalen, geestige types en droogkomische en ontroerende liedjes.  Op zondagmiddag 27 januari is de musical Op Hoop van Zegen te zien met Bill van Dijk, Mariska van Kolck, Joke de Kruijf en vele anderen.  Het oer-Hollandse Op Hoop van Zegen, over het wel en wee van de vissersweduwe Kniertje en de andere vrouwen die hun geliefden aan de zee verloren, laat niemand onberoerd. Op dezelfde middag kan jong en oud genieten van de fantasievolle jeugd- en familievoorstelling Het Binnenbeest van De Dansers, waarin eenieder wordt uitgenodigd het beest in zichzelf los te laten.

Steeds meer bezoekers
Kunstmin neemt voor het derde achtereenvolgende seizoen deel aan het Nationaal Theaterweekend. Het doel van het weekend is om heel Nederland kennis te laten maken met het theater en te laten zien hoe leuk, mooi, waardevol, ontroerend, grappig of fijn theater kan zijn. Sinds de start van het weekend groeit niet alleen het aantal bezoekers (afgelopen editie trok 135.000 bezoekers), ook het aantal deelnemende theaters blijft groeien. Deze editie doen meer dan 80 theaters in Nederland mee aan het Nationaal Theaterweekend. Voor meer informatie en kaarten, kijk op www.kunstmin.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.