Tijdelijk camera op Bosboom-Toussaintstraat vanwege incidenten

19 november 2018
Tijdelijk camera op Bosboom-Toussaintstraat vanwege incidenten

DORDRECHT - Op vrijdag 16 november omstreeks 23.55 uur is er op de Bosboom-Toussaintstraat in Dordrecht een vernieling gepleegd aan een woning. Dit is gebeurd met behulp van vuurwerk.

Het afgelopen jaar hebben zich meerdere incidenten afgespeeld op de Bosboom-Toussaintstraat waarbij de openbare orde in het geding kwam. Hierdoor is er tijdelijk een camera geplaatst door de gemeente Dordrecht.

Bent u getuige geweest van de vernieling dan vraagt de politie u contact op te nemen via 0900-8844. Ook kunt u een melding doen bij meld misdaad anoniem via het telefoonnummer 0800-7000.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.