BBoy Brandon wint NRG Battles All Styles

19 november 2018 door Hennie van der Zouw
BBoy Brandon wint NRG Battles All Styles

DORDRECHT - Op zondag 11 november showden dansers hun spectaculaire trucks en moves in theaterzaal Ketel 2 in het Energiehuis. De prijs is respect van de dansers, publiek én €50,- contant en een Goodiebag met items van Fier Skateshop, Kinepolis en Fennel Barbershop. DJ Devris Don Dev draaide de beats en host van de dag was Jiv The Chief.

Junior Battles Allstyle
Voor de derde keer was er een Junior Battle Allstyles voor alle breakers en hiphoppers tot 16 jaar. Uiteindelijk bleven BBoy Brandon en BBoy Stijn over als finalisten. Na een spannende battle ging Brandon er met de winst vandoor en wist hij met succes zijn titel te verdedigen!

Jury
Na de one versus one battles met twee of meerdere ‘runs’ gaf de jury hun oordeel binnen no-time aan de hand van uitgestoken armen. Eerlijk, snel en hard. Eén winnaar en één verliezer. Maar niets is minder waar. Winst op links, betekende respect op rechts en vice versa. Dank aan de judges: Lil King, Pom en Nemesis.

Het was een dag vol respect, veel warmte en een gedeelde passie, we kijken erg uit naar de volgende editie!

Foto's: Lorenzo Peneux.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.