Wick Bornet onderscheiden met Boeganker

19 november 2018 door Hennie van der Zouw
Wick Bornet onderscheiden met Boeganker

DORDRECHT / ROTTERDAM - Op 17 november is Wick Bornet, oud-directeur van ZHD Stevedores uit Dordrecht, onderscheiden met het Boeganker van het Havenbedrijf Rotterdam. In zijn toelichting prees Allard Castelein, president-directeur van Havenbedrijf Rotterdam, Wick Bornet onder andere voor zijn inzet voor de versterking van de banden tussen de havens van Dordrecht, Moerdijk en Rotterdam.

Bornet ontving de onderscheiding voor de manier waarop hij altijd als boegbeeld en ambassadeur van het haven- en industriële complex van Rotterdam-Rijnmond heeft opgetreden. Het Boeganker, een plaquette van de kunstenaar Eric Claus, werd uitgereikt tijdens een feest ter gelegenheid van het vijftig jarig bestaan van ZHD en de overdracht van het directeurschap van de onderneming aan zijn zoon Alain Bornet.

Sinds de instelling van de onderscheiding in 2006 is Wick Bornet pas de 35e persoon die de eer van het Boeganker namens het Havenbedrijf Rotterdam ten deel valt.

Fotobijschrift
Wick Bornet ontvangt de onderscheiding uit handen van Mieke Brinkel, business manager Dry Bulk & Energy van het Havenbedrijf Rotterdam

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.