Onthulling 'Memory Stairs' bij Deetos door Wethouder Marco Stam

19 november 2018 door Hennie van der Zouw
Onthulling 'Memory Stairs' bij Deetos door Wethouder Marco Stam

DORDRECHT - Zaterdagmiddag 17 november was om 17.00 uur de onthulling van de 'Memory Stairs' bij korfbalvereniging Deetos. In verband met de fusie tussen DeetosSnel en KC Dordrecht heeft de club in de trapopgang naar het sportcafé een fotogalerij geplaatst. Deze 'Memory Stairs' verwijst naar de geschiedenis van de twee fusieclubs en hun voorgangers, zoals Regenboog en Merwic.

Wethouder Marco Stam opende de galerij aan de Vorrinklaan, voorafgaand aan de wedstrijd van DeetosSnel tegen KCC.

Op twitter verwoorde Wethouder Marco stam het als volgt:‏ @BcmStam:
Vanmiddag / vanavond de 'memory wall' mogen openen bij Deetossnel. Mooie samenwerking die de gemeente breder voor ogen staat. Verbinding met zorg is inmiddels ook gemaakt. De vereniging is los van de emotie volledig toekomst gericht! Vooral ook complimenten voor KCD.

Foto's: Wim van de Pol: Op de onderste foto staat een kleinzoon met de eeste steen, die is gelegd door dhr. Grobben (opa) voor de nieuwbouw van 1972 van Merwic.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.