Derde plaats voor kunstrijdster Angel Delevaque

20 november 2018 door Hennie van der Zouw
Derde plaats voor kunstrijdster Angel Delevaque

DORDRECHT - Op 17 november 2018 werd op De Vechtsebanen in Utrecht de 2e selectiewedstrijd voor de KNSB cup/Nederlands Kampioenschap 2018-2019 verreden.

In de categorie Pre Basic Novice en een veld van 17 rijdsters, reed de Dordtse Angel Delevaque ( 8) een prachtige kür waarin zij opnieuw de moeilijkste dubbele sprongen liet zien. Met haar puntentotaal van 29,80 reed zij een Personal Best en eindigde zij zeer verdiend op een mooie 3e plaats. Haar eerste podiumplaats in de categorie Pre Basic Novice waarin zij dit seizoen debuteerde.

Op 6 oktober 2018 eindigde zij in de 1e selectiewedstrijd op de 7e plaats en kwalificeerde zich reeds als één van de jongste rijdsters voor de KNSB cup/Nederlands Kampioenschap van 21 t/m 24 februari 2019 in Den Haag.

In de categorie Basic Novice en een veld van 20 rijdsters eindigde de Dordtse Emilie Schop (12) op een mooie 7e plaats. Emilie heeft zich reeds gekwalificeerd voor deelname aan het NK. In de categorie Junioren reed de Dordtse Demi Sijswerda (16) een Personal Best. Op 1 element na in zowel de korte als lange kür reed zij bijna foutloos. Elke wedstrijd boekt zij progressie. Demi eindigde in een veld van 10 rijdsters op de 10e plaats en kwalificeerde zich reeds voor de A finale.

Angel, Emilie en Demi worden getraind door het trainersteam van Kunstrijvereniging De Drechtsteden en werden in Utrecht gecoacht door Nicole Goossens, Marieke Ter-Kruithof, Winnie Dekker en Romy de Sterke.

Foto: Piet van Es.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.