Vrijwilligers zetten kippenhok in elkaar bij Woon- en Zorgcentrum De Merwelanden

22 november 2018
Vrijwilligers zetten kippenhok in elkaar bij Woon- en Zorgcentrum De Merwelanden

DORDRECHT - Deze maand ging een groep jonge en wat oudere vrijwilligers aan de slag bij Woon- en Zorgcentrum De Merwelanden. Hier lag al een tijdje een kippenhok kant en klaar in de verpakking, te wachten tot het in elkaar werd gezet. Stichting Present heeft hiervoor mensen gevonden, die bereid waren dit klusje op te knappen.

De vrijwilligers hebben op één middag het kippenhok in elkaar kunnen zetten. Het hok staat nu in de tuin bij de brasserie. Zo kunnen de bewoners er op uitkijken, wat voor hen wat leven en gezelligheid brengt. Bovendien gaat er niets boven een lekker vers eitje op het bord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.