Muzikale ontmoetingsavond in Resto van Harte voor lhbt-ouderen

26 november 2018 door Hennie van der Zouw
Muzikale ontmoetingsavond in Resto van Harte voor lhbt-ouderen

DORDRECHT - Op vrijdag 23 november om 17.30 uur was er een diner dansant voor roze en transgender ouderen in Het Polderwiel. Dit hield in samenwerking met Resto van Harte een muzikale ontmoetingsavond voor lhbt-ouderen.

Het ging om bewoners van het Polderwiel en van de wijk. De organisatie vond het belangrijk dat ook ouderen voor hun identiteit uit kunnen komen. De gemeente Dordrecht ondersteunt dat idee vanuit het programma Regenboogstad. Wethouder Marco Stam opende de avond. Ook was aanwezig  Koen van Dijk, directeur COC Nederland met een toespraak.

Foto's: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.