Eerste paal wordt geslagen voor nieuw pakkettensorteercentrum PostNL

26 november 2018
Eerste paal wordt geslagen voor nieuw pakkettensorteercentrum PostNL

DORDRECHT - woensdag 28 november slaat wethouder Maarten Burggraaf de eerste paal voor het nieuwe postsorteercentrum op bedrijventerrein Dordtse Kil II. Dit gebeurt om 12.00 uur. Het pand aan de Pieter Zeemanweg 104 was tot eind juni dit jaar in gebruik en is inmiddels gesloopt. PostNL realiseert nu een nieuw pakkettensorteer- en distributiecentrum op de bestaande locatie.

Met het pakkettensorteercentrum in Dordrecht wordt de capaciteit voor de distributie en collectie van pakketten voor de regio vergroot, om in te kunnen spelen op de enorme groei van de e-commerce markt. Het nieuwe pand met een oppervlakte van 7 734 m², wordt duurzaam gebouwd en in augustus 2019 opgeleverd. Het biedt werkgelegenheid voor zo'n vierhonderd mensen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.