Surprisefabriek opent op de Vriesestraat 3 met uniek concept

26 november 2018
Surprisefabriek opent op de Vriesestraat 3 met uniek concept

DORDRECHT - De vriendinnen Marloes en Patrice openen op zaterdag 1 december de Surprisefabriek in de Vriesestraat 3. De winkel heeft een bijzonder concept. Er worden vintageproducten verkocht, nieuwe en vintagekleding. Je kan er een hapje eten of een stelling huren om spulletjes te stallen. Verder verlenen Marloes en Patrice diensten op divers vlak, als hulp bij het zoeken van een vintageproduct of bij de invulling van een feestje.

Bijzonder aan de winkel is, dat ze tot 22.00 uur open zal zijn. “We willen graag de mensen die overdag te druk zijn om te winkelen, bereiken”, aldus de dames. “Verder willen we mensen die iets bijzonders kunnen of maken, de ruimte geven om dat op kleine schaal uit te proberen in de winkel. We zijn ook bijzonder goed in het oplossen van allerhande vragen omtrent kleding, interieur, aankleding, inrichting en dergelijke.”

Marloes en Patrice geven aan te kunnen helpen bij het aanpassen of moderniseren van een oude geliefde kast, zodat hij in het interieur past. Maar ook bij het zoeken van een outfit bij een feestje, het verzinnen van een cadeau voor de gastvrouw, of bij iets unieks organiseren, met bijvoorbeeld een volledige jaren 70 woonkamer in je achtertuin. Ze denken mee met oplossingen voor kleiding en inrichting.

Vintage producten
De vintage producten die de Surprisefabriek gaat aanbieden zijn: kleine meubelen, serviezen van hoge kwaliteit, design of A-merk. Verder vind je er nieuwe en vintage kleding, tassen, schoenen, accessoires van eenzelfde hoge kwaliteit, design of A-merk. Ook wordt er de “Hap van de dag” aangeboden en zelf gebakken lekkernijen.

De Surprisefabriek verhuurt winkelruimte in de vorm van stellingruimte die naar eigen inzicht ingevuld kan worden, shop in shop concepten en in bijzondere gevallen verhuur van vierkante meter vloeroppervlak. “Je hebt iets bedacht en wil dat uitproberen in de consumentenmarkt, zonder direct risico te lopen”, is hierachter het idee.

Contact met klanten
Mensen met een webshop kunnen in de winkel klantcontact ervaren. Er kan iets gemaakt worden, waarbij het verhaal direct aan de klant verteld kan worden. Ook kunnen cursussen worden gegeven of een lezing. Prachtige grote vintage items kunnen prominent in de winkel worden geplaatst. Ze worden te koop aangeboden tegen een klein percentage van de opbrengst.

De Surprisefabriek is open van dinsdag tot met vrijdag tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.30 uur,

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.